Shakira yritti vapauttaa panttivankeja laulamalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira yritti käyttää julkisuuttaan ja tunnettuuttaan hyvään tarkoitukseen järjestämällä viime sunnuntaina Vapaus!-teemakonsertin. Letician rajakaupungissa järjestetyn konsertin tarkoituksena oli tukea Kolumbiassa panttivankeina olevia ihmisiä sekä pyrkimyksiä heidän vapauttamisekseen.

Samaan aikaan tapahtuma järjestettiin myös 40 muussa kaupungissa ympäri maailmaa. Panttivankeja tuettiin muiden muassa Lontoossa, Pekingissä, Miamissa, Sydneyssä ja New Yorkissa. Shakiran kanssa mukana lavalla nähtiin myös Kolumbian presidentti Alvaro Uribe. Samalla vietettiin myös maan itsenäisyyspäivää.

Eri kapinallisryhmillä on Kolumbiassa tällä hetkellä jopa 2700 panttivankia. Vielä ei ole tietoa sunnuntain konsertin mahdollisesti saavuttamista tuloksista.