Stara Podcast 106 – Tea Hiilloste

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Jane-yhtyeestä tutuksi tullut ja sittemmin listojen ykkössijat Tytöt tykkää -hitillään valloittanut Tea Hiilloste. Televisiojuontajana ja laulajana nykyisin toimiva Tea kertoo keikkaluulumisistaan sekä siviilielämästään, eli kiireinen neitokainen on saanut viimein myös koulunsa käytyä ja valmistunut terveydenhoitajaksi. Tulossa on myös uutta Tea-musiikkia.

Tea kertoo myös muiden muassa uuden levynsä musiikkilinjasta, mutta pitää kuitenkin tärkeimmät salaisuudet vielä itsellään.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.