Hancock

Elokuvat · Stara.fi

Suosikkitähti Will Smith nähdään nyt mieron tiellä olevana supertähtenä, jonka elämäntehtävä on olla rappiolla ja siinä samalla pelastaa parit ihmishenget. Los Angelesissa asuva supersankari ei ole kansan suosiossa, koska hän tuhoaa enemmän omaisuutta kuin hänen kiinniottamansa rikolliset.

Eräänä päivänä Hancock pelastaa imagokonsultti Ray Embreyn (Jason Bateman) hengen ja saa tästä vastentahtoisesti parhaan ystävänsä. Ray haluaa muuttaa Hancockin imagon ja tehdä hänestä todellisen supersankarin asuineen päivineen. Hancock viihtyy kuitenkin paremmin omassa itsesäälissään rypien.

Lopulta Hancockin suosio joutuu niin kovaan vastatuuleen, että hän päättää katsoa mitä Raylla on mielessään. Samalla supersankari tutustuu myös Rayn perheeseen, mutta vaimo Mary (Charlize Theron) ei sulata perheensä uutta ystävää.

Hancock on toimintakomedia, jonka ”toiminta”-osiolta vedetään jo alkukohtauksessa matto alta ja loppu onkin vain komediaa. Will Smith ei ole läheskään parhaimmillaan, mutta osasyynä voi olla laimea käsikirjoitus. Elokuvan kokonaisuudesta jää selvä rahastuksen ja väkisin tekemisen maku, vaikka katsojalle tarjotaankin parit hyvät naurut.

Genre: Toiminta / komedia

Ohjaus: Peter Berg

Pääosissa: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman

Ensi-ilta: 11.7.2008

Kesto: 1:34

Pisteet 3/5