Tähtivieras Dave

Elokuvat · Stara.fi

Eddie Murphyn floppileffat saavat nyt jatkoa sci-fi-komedialla Tähtivieras Dave. Elokuva kertoo ulkoavaruuden pikkuihmisistä, jotka saapuvat Maahan Eddie Murphyn näköisellä ihmistä muistuttavalla avaruusaluksella. Matkan tarkoituksena on löytää pikkukivi, jonka tarkoituksena on imeä kaikki maan meret ja siirtää ne heidän omalle planeetalleen.

Ihmisaluksen sisällä ryhmä pikkuihmisiä joutuu kuitenkin tutustumaan Maan asukkaisiin, joiden inhimillisyys tarttuu hiljalleen myös ulkoavaruuden vieraisiin. Luvassa onkin monenlaisia kommelluksia, kun avaruusalus yrittää esittää ihmistä ja saa vielä kaupan päälle oppitunnin ihastumisesta.

Elokuvan tarina lienee kirjoitettu yön pikkutunneilla servettiin, sillä se on harvinaisen tylsä ja suoraan sanottuna kehno. Pissa-kakka-kaatuiluhuumori kukkii, kun Eddie Murphy pyrkii naurattamaan ilveilyllä ja päättömällä kohkaamisella niin paljon, että tyhjänpäiväinen juoni jää taka-alalle. Ehkä hyvä niin. Tarina jääkin pintaraapaisuksi muutamista hyvistä heitoista huolimatta.

Genre: Komedia

Ohjaus: Brian Robbins

Pääosissa: Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Scott Caan, Gabrielle Union, Shawn Christian, Ed Helms

Ensi-ilta: 11.7.2008

Kesto: 1:32

Pisteet 1/5