Jessica Alba kieltää tyttäreltään näyttelemisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin esikoisensa synnyttänyt Hollywood-tähti Jessica Alba ei halua tyttärensä seuraavan jalanjälkiään ainakaan kovin nuorena. Suosikkinäyttelijä ja hänen aviomiehensä Cash Warren ovat kertoneet, ettei heidän lapsensa päädy julkkikseksi ennen 21 ikävuottaan.

Pariskunta haluaa kesäkuussa syntyneen Honor-tyttärensä saattavan opintonsa päätökseen ennen julkisen uran tavoittelemista, jos hän edes sellaista myöhemmin haluaa.

– Hän voi tehdä mitä vain kunhan ensin päättää opintonsa. Luulen, että jossain vaiheessa kaikki pikkutytöt haluavat julkkikseksi, koska he ovat niin tottuneet kohdeltavaksi kuin tähdet, Jessica Alba kertoi Life & Style -lehdelle.

Kesäkuussa synnyttänyt Jessica Alba on päässyt erittäin nopeasti takaisin aikaisempiin mittoihinsa, joten elokuvaura voi jatkua heti kun hän niin haluaa.