Transformers-elokuva vaikeuksissa päätähden loukkaannuttua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan työn alla oleva Transformers-elokuvan jatko-osa Revenge of the Fallen on joutunut vaikeuksiin elokuvan päätähden loukkaannuttua auto-onnettomuudessa. Poliisi epäilee, että Shia LaBeouf ajoi juovuspäissään autonsa ympäri viime sunnuntaina. Näyttelijän asianajaja on kiistänyt juopumuksen.

Tähden edustajat arvioivat aluksi, että LaBeouf pääsisi takaisin töihin kuukaudessa. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että leikattu käsi oli murskautunut pahasti ja kuukauden sairausloma ei riitä ensinkään. Samalla tuotantoyhtiö yrittää taistella tiukan kuvausaikataulun kanssa. Nyt elokuvaan joudutaankin tekemään muutoksia onnettomuuden takia, Access Hollywood uutisoi.

Elokuvan ohjaaja Michael Bay on ilmoittanut, että käsikirjoitukseen joudutaan tekemään muutoksia, jotta kuvauksia voidaan jatkaa edes osittain ilman päätähden läsnäoloa. Bayn mukaan tähti joutunee näyttelemään myös siten, että hänen kipsissä oleva kätensä ei näy kameralle tai muussa tapauksessa kyseinen loukkaantuminen joudutaan kirjoittamaan mukaan elokuvan tarinaan.

Lopullista päätöstä toimenpiteistä ei ole vielä tehty, mutta kuvauksia on jatkettu ilman LaBeoufin läsnäoloa.

Uusimmat