Marika Fingerroosin raskaus päättyi traagisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poplaulajanakin taannoin Martina Aitolehden kanssa debytoinut kohujulkkis Marika Fingerroos on Staran saaman vinkin mukaan saanut keskenmenon. Fingerroosin raskaus päättyi keskenmenoon hänen jouduttua salaman iskemäksi, Vaasasta kerrotaan.

34-vuotias Marika Fingerroos on aiemmin kertonut myös julkisesti pelänneensä keskenmenoa ja nyt tämä pelko kävi toteen traagisella tavalla, kun salama iski Fingerroosin ja hänen miehensä kotitaloon Vaasan liepeillä Mustasaaressa. Lapsen laskettu aika olisi ollut maaliskuun alussa.

Marika Fingerroos nousi julkisuuteen suhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Salarakkaaksi nimetty kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli siis Martina Aitolehti. Sittemmin duon musiikkiura tyssäsi jäsenten välirikkoon. Viime aikoina Fingerroos on keskittynyt kohujulkisuuden sijaan perhe-elämään.

Uusimmat