Amy Winehouse sekoili jälleen – aiheutti joukkotappelun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on jälleen kunnostautunut Lontoossa aiheutettuaan joukkotappelun paikallisen pubin edustalla. Torstaina tapahtunut välikohtaus alkoi, kun Winehouse hyökkäsi paparazzikuvaajan ja ohikulkijoiden kimppuun.

Amy oli mukaan varainkeruutapahtumassa Pohjois-Lontoon Camdenissa sijaitsevassa pubissa. Tilaisuudessa kerättiin rahaa helmikuun alussa tulipalossa maan tasalle palaneen The Hawley Arms -rakennuksen korjaamiseen. Paikalta poistuessaan Winehouse aiheutti silminnäkijöiden mukaan ”mellakan” ennen kuin hänen henkivartijansa tulivat väliin, Daily Mirror kertoo.

Lopulta henkivartijat ja paparazzit ajautuivat käsirysyyn. Nyt henkivartijoita syytetään kuvaajien pahoinpitelyistä, sillä useita kuvaajia lyötiin maahan. Winehouse osallistui kahakkaan lyömisen lisäksi myös heittämällä erästä kuvaajaa lasituopilla. Tämän jälkeen hän raivosi tilannetta sivusta seuranneille katsojille ja löi yhtä heistä laukulla kasvoihin.

Uusimmat