Amy Winehousen esitykselle buuattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihdeongelmiensa kanssa painiva laulaja Amy Winehouse palasi viikonloppuna keikkalavoille ja esiintyi peräti kaksi kertaa Englannissa järjestetyillä festivaaleilla.

Winehousen ensimmäinen esiintyminen V festivaaleilla ei kuitenkaan vakuuttanut yleisöä, sillä nainen saapui lavalle homsuisen näköisenä 20 minuuttia myöhässä. Yleisö reagoi Winehousen esitykseen buuaamalla. Sairaan näköinen Winehouse oli lisäksi unohdellut laulujensa sanoja, Daily Mail -julkaisu kertoo. Sekavan oloinen tähti oli saanut osakseen lisää buuauksia myös omistettuaan esittämänsä Wake Up Alone -kappaleen vankilassa istuvalle aviomiehelleen.

Vuorokausi myöhemmin lavalla oli kuitenkin nähty aivan erilainen Winehouse, kun nainen oli yllättäen parantanut olemustaan toista esiintymistään varten. Edellisenä päivänä meikit levinneenä ja hiukset takussa esiintynyt tähti oli saanut koottua itsensä toista esiintymistään varten, ja esiintyi yleisölle huomattavasti pirteämmän oloisena siistissä mekossa ja meikissä.

Uusimmat