Lost In Music -festivaalin esiintyjät julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikki & Media -seminaarin yhteydessä 22.-25. lokakuuta Tampereella järjestettävän Lost in Music -kaupunkifestivaalin pääkonserttien ohjelmistot on julkistettu.

Torstaina Pakkahuoneen lavalle nousevat HIM-yhtyeen kiertuekaverina nähty yhdysvaltalainen Aiden, kotimaisen vaihtoehtorockin kärkinimiin viimeiset vuodet kuulunut Lapko sekä edellisten kuukausien aikana radioiden soittolistat valloittanut Automatic Eye.

Perjantaina ja lauantaina Pakkahuone ja Klubi yhdistyvät esittelemään kotimaan suosituimpia yhtyeitä. Perjantaina vuorossa ovat valtaisaa kannatusta nauttiva Poets of the Fall, Euroviisu-edustaja Teräsbetoni sekä toisen albuminsa julkaisuun valmistautuva Sturm und Drang. Lauantaina Pakkahuoneen lavalla nähdään suosiotaan jatkuvasti kasvattava Hanoi Rocks, laajalle Euroopan kiertueelle pian suuntaava Disco Ensemble sekä Ismo Alangon ja Teho Majamäen muodostama pieni suuri orkesteri Ismo Alanko Teholla.

Pakkahuoneen ja Klubin ohella Lost in Music levittäytyy myös lukuisille muille tamperelaisille keikkapaikoille. Festivaalin muita varmistuneita kiinnityksiä ovat Black Bile, Bloodpit, I Was A Teenage Satan Worshipper, Jesse, Kastor, Pintandwefall ja The Wrecking Queens. Lisää esiintyjiä julkistetaan lähiviikkojen aikana.