Suosikkinäyttelijä Jean Reno sai vakavan sydänkohtauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalaissyntyinen, mutta ranskalaiseksi useimmiten tituleerattu näyttelijä Jean Reno on kiidätetty sairaalaan vakavan sydänkohtauksen vuoksi. Vajaaa kuukausi sitten 60 vuotta täyttänyt suosikkinäyttelijä oli tapahtumahetkellä torstaina lomailemassa Karibialla, suositussa St. Bartsin luksuskohteessa, vaimonsa Zofia Boruckan kanssa.

Pariskunta oli asumassa ranskalaisen laulaja Johnny Hallydayn luona, kun sydänkohtaus iski. Jean Reno lennätettin pikavauhtia helikopterilla alueen pääkaupungissa Fort-De-Francessa sijaitsevaan sairaalaan. Hänen tilastaan ei ole saatu vielä tarkempia tietoja.

Jean Reno teki kansainvälisen läpimurtonsa pääroolillaan elokuvassa Leon. Sittemmin hän on tähdittänyt lukuisia elokuvia, kuten Vaarallinen tehtävä, Godzilla, Da Vinci Koodi, Hotelli Ruanda ja Vaaleanpunainen Pantteri. Useimmiten hänen roolihahmonsa ovat ranskalaisia.

Uusimmat