Tässä on ilmakitaran MM-esitys, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilmakitaravalta vaihtui Oulussa perjantaina 22. elokuuta järjestetyssä MM-finaalissa, kun Yhdysvaltojen Craig ”Hot Lixx Hulahan” Billmeier murskasi kanssakilpailijansa viimeistellyllä esityksellään. Näin ollen kahden aiemman vuoden maailmanmestari, japanilainen Ochi ”Dainoji” Yosuke joutui väistymään korkeimmalta pallilta.

Ensimmäisellä kierroksella huippupisteet saanut Hot Lixx Hulahan soitti toisella kierroksella pahimman kilpailijansa, Alankomaiden Andel ”John Sniffler” Soreen suohon tarkasti ajoitetuilla liikkeillään ja yleisön villitsevällä kokonaisuudella.

Vahvistuvan maailmanlaajuisen maineen ja kunnian lisäksi yhdysvaltalainen sai palkinnoksi käsintehdyn suomalaisen Flying Finn -kitaran. Kisan kakkoneksi tuli John Sniffler ja kolmoseksi kanadalainen Cole ”Johnny Utah” Manson. Kansainvälinen ilmakitarayleisö pääsi äänestämään suosikkiaan kilpailun aikana, ja kansan suosikiksi valittiin tanskalainen Christian ”Heart Buckboard” Sweep.

Katso voittajan suoritus videona tästä tai artikkelin alta.

Uusimmat