Mitä Kelly Osbournen kasvoille tapahtui? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rokkari Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne kuvattiin eilen poistumassa Lontoon kodistaan kasvot pahasti ruhjeilla. The Osbournes -realitysarjasta tutuksi tulleella tähdellä on kuvissa vasen silmä mustelmilla ja pahasti turvoksissa sekä ohimolla laastareita.

Osbournen edustaja on kertonut, ettei tähti ole suinkaan joutunut pahoinpitelyn uhriksi, vaan ruhjeet ovat syntyneet kotona sattuneessa tapaturmassa. Viikonlopun kotonaan vatsataudissa viettänyt Osbourne oli kurkottanut keittiönsä kaapista lasia, kun koko keittiön kaappi oli irronnut seinästä ja tipahtanut naisen päälle, Daily Mail -julkaisu kertoo.

Kaappi osui Osbournen ohimoon ja vasempaan silmäkulmaan. Osumasta ja ruhjeista huolimatta realitytähti on kuitenkin kunnossa. Kuvia Kellyn ruhjeilla olevista kasvoista voi käydä katsomassa täältä!

Kelly Osbourne on työskennellyt Lontoossa muotiin liittyvän Project Catwalk -sarjan juontajana. Ohjelma on brittiläinen versio Suomessakin nähdystä amerikkalaisesta realitysarjasta Project Runway – Muodin huipulle.

Uusimmat