Tea Hiilloste ja Remu Aaltonen kimppaan, kuuntele biisi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tytöt tykkää –kesähitillään taannoin suomalaisia tanssittanut ja ärsyttänyt Tea Hiilloste työstää parhaillaan uutta materiaalia lokakuussa julkaistavalle kakkosalbumilleen. Levyllä on mukana myös varsin odottamaton vieraileva tähti.

Tea Hiilloste julkaisee nimittäin uuden levyn ensimmäisenä singlelohkaisuna kappaleen C’mon C’mon, jossa vierailee itse Remu Aaltonen. Hurriganes-yhtyeen keulahahmo esiintyy myös biisin musiikkivideolla.

– On ollut erittäin suuri kunnia työskennellä Remu Aaltosen kanssa. Hän on kovan luokan muusikko ja karismaattinen henkilö. Meillä oli hyvin hauskaa biisiä ja videota tehdessä, Tea Hiilloste kertoi.

Varsinainen kappale on Jarkko Ehnqvistin ja Tean käsialaa ja se julkaistaan radioille 27. elokuuta. Voit kuunnella kappaleen jo nyt tästä! Tea ja Remu nähdään yhdessä esiintymässä 10. syyskuuta Elämä lapselle -konsertissa.

Tean Tytöt tykkää -singleä on myyty tähän mennessä lähes 25.000 kappaletta, eli viisinkertaista kultaa, ja se oli viime vuoden kolmanneksi myydyin single Suomessa. Single valittiin viime vuonna tiskijukkien äänestyksessä vuoden kappaleeksi ja Tea vuoden tulokkaaksi. Samannimistä levyä on myyty noin 12.000 kappaletta. Musiikkiuransa lisäksi Tea toimii juontajana ja kanavakasvona Juniorilla ja juontaa MTV3-kanavalla Kids Top 20 -ohjelmaa.