Charlize Theron temppuili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlize Theron on viettänyt vauhdikasta vapaapäiväänsä sananmukaisesti laineilla, kun kaunotar pääsi kokeilemaan lainelautailun saloja telmiessään rantavedessä. Mielikuvat Theronista Monster-leffan homssuisena sarjamurhaajana saivat samalla unohtua kertaheitolla.

Charlize Theron näytti nimittäin samalla paparazzikuvaajille, että hän on edelleen fyysisesti huippukunnossa. Pinkkeihin bikineihin sonnustautunut Theron sai kuin saikin otettua suurehkoja aaltoja haltuunsa, ja ilo oli ylimmillään pärskeiden kuljettaessa häntä vauhdilla kohti rantaa. Katso kuvat tästä!

Etelä-Afrikassa vuonna 1975 syntynyt Charlize Theron on palkittu arvostetulla Oscar-pystillä roolistaan elokuvassa Monster. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli vuonna 1995 Maissilapset -elokuvan jatko-osassa. Hänen ensimmäinen suurempi roolinsa oli Keanu Reevesin ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Paholaisen asianajaja. Äskettäin hän tähditti Hancock-elokuvaa.