Anastacia : I Can Feel You

Singlet · Stara.fi

Anastacia palaa pitkän tauon jälkeen uudella materiaalilla. Housemusiikilla läpimurtonsa tehnyt ja sittemmin r&b-osastolle siirtynyt tähti palaa singlellä I Can Feel You, joka on ensimmäinen lohkaisu uudelta Heavy Rotation -albumilta.

Kappale on työstetty yhteistyössä Ne-Yon kanssa. Nimekkäästä yhteistyökumppanista huolimatta se on pettymys. Lauluääni on edelleen upea, mutta kappale jää välttäväksi.

Biisin pohjat ovat laimeat, mutta heikoin lenkki on kuitenkin kertosäkeen totaalinen puuttuminen. Nyt mukana on vain säälittävä yritelmä bridgen ja kertsin suuntaan, mutta homma jää polkemaan lähtökuoppiinsa.

Toivottavasti levy sisältää edes hieman laadukkaampaa tuotantoa. Muussa tapauksessa Anastacian upea ääni menee pahasti harakoille.

Pisteet 1/5