Megan Fox lesbosuhteessa naisstripparin kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin valittu Transformers-elokuvien tähti Megan Fox on kertonut lehtihaastattelussa avoimesti lesbokokemuksistaan.

Beverly Hills 90210 -tähti Brian Austin Greenin kanssa nykyisin kihloissa oleva kaunotar paljasti GQ-lehdelle olleensa nuorempana lesbosuhteessa venäläissyntyisen naisstripparin kanssa. Lokakuun lehdessä seksikkäissä kuvissa poseeraava tähti kokeili lesbosuhdetta ollessaan asuessaan yksin Los Angelesissa 18-vuotiaana.

– Sinä vuonna minä ja poikaystäväni erosimme ja päätin – anteeksi äiti – olevani rakastunut tyttöön, joka oli töissä Body Shopissa. Päätin, että saan hänet rakastamaan minua takaisin ja aloitin suhteen hänen kanssaan. Hän oli strippari nimeltä Nikita, Megan Fox kertoi.

Tästä huolimatta Fox ei miellä itseään lesboksi tai edes bi-seksuaaliksi, sillä vetovoiman tunteminen molempia sukupuolia kohtaan on hänestä täysin luonnollista. Hän voisi edelleen harkita suhdetta naisen kanssa, ja erityisen seksikkääksi naiseksi hän mainitsi Olivia Wilden.