Kendi : Heatbeat Of The City

Singlet · Stara.fi

Jaakko “JS16” Salovaaran tuorein projekti Kendi tanssitti suomalaisia kesällä varsin tyylikkäällä Connected -esikoissinglellään. Nyt hitti saa seuraajan kappaleesta Heartbeat Of The City. Biisin takaa löytyvät Jaskan lisäksi myös Suvi Valkonen ja Patric “Idols” Sarin.

Kappaleen tyylilaji yllättää, mutta ei välttämättä positiivisesti. Ensimmäinen single oli electrohousea, mutta nyt fiilistellään vuorostaan avian toisessa genressä. Slovarikappale on toki ihan tyylikästä kuultavaa, mutta esikoisen tarttuvaa hittikoukkua ei tästä löydy.

Yavisin flow kuulostaa slovarissakin toimivalta ja soundipuolikin vaikuttaa olevan kaikin puolin kunnossa. Kertosäkeestä löytyy hienoinen koukunpoikanen, mutta jotain jää vielä puuttumaan. Vaikea sanoa mitä.

Pisteet 3/5

Uusimmat