Pamela Anderson: Rintani ovat tähtiä, minä olen vain mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-kuvistaan tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson on kertonut todellisen syyn hänen suosiolleen. Suomessakin toissakesänä käväisseen supertähden suosion syy löytyy hänen itsensäkin mukaan hänen rintakehänsä etupuolelta.

Pamela Anderson kertoi asiasta Daily Mail -lehdelle antamassaan haastattelussa, jossa hän paljasti antaneensa rinnoilleen nimet Pancho ja Lefty. Hän on aiemmin muokannut rintojaan kirurgisesti useita kertoja, mutta nyt antaa niiden olla.

– Minusta rintani eivät ole lainkaan ihmeelliset, mutta jotain tapahtuu aina kun näkyvät ruudussa. Ne jotenkin kasvavat tai jotain. Ne ovat kuitenkin nyt sellaiset, enkä tekisi niille enää mitään, koska ajattelen nykyisin terveyttäni. Otin ensimmäiset silikonini, koska kaikki muutkin ottivat sellaiset, Pamela Anderson kertoi.

– Loppujen lopuksi rinnoillani on ollut aika menestyksekäs ura. Käytännössä minä olen itse pitänyt vain niistä kiinni ja ollut mukana kyydissä.

Pamela Anderson on tähän mennessä poseerannut 12 kertaa Playboy-lehden kannessa ja hänen Baywatch-hahmonsa CJ Parker lienee yksi maailman tunnetuimmista televisiohahmoista. Suomalaisjuurinen supertähti on sittemmin nähty myös elokuvissa Barb Wire ja Borat. Anderson on ollut naimisissa Tommy Leen, Kid Rockin ja Rick Solomonin kanssa.