Jessica Alba vaiennettiin mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba on pestattu mukaan mainoskampanjaan, jolla on tarkoitus saada nuoria amerikkalaisia äänestämään seuraavissa presidentinvaaleissa. Kampanjan mainoskuvissa Alba nähdään kuitenkin varsin merkillisissä ”asuissa”.

Kyseessä on Declare Yourself -kampanja, jonka verkkosivustolla kansalaiset voivat rekisteröityä äänestäjiksi. Kampanjan teemana on ”Vain sinä voit vaientaa itsesi”, ja kuvissa Jessica Alba on vaiennettu sm-tyylisillä apuvälineillä esimerkiksi suu teipattuna ja naulattuna umpeen Hannibal Lecterin tyylisellä maskilla.

Jessica auttaa myös muita vaientamaan itsensä Muzzler 2008 -nimisillä maskeilla, joita hän markkinoi kampanjaan liittyvässä tv-shop -tyylisessä videomainoksessa.

– Osta tämä maski, niin sinulla ei ole mitään sananvaltaa siihen, kuka johtaa maatamme seuraavat neljä tai kahdeksan vuotta, Jessica Alba mainostaa.

Alban lisäksi kampanjan kasvoina videolla nähdään maskia esittelevä Heroes-tähti Hayden Panettiere sekä valokuvissa suu umpeen neulottuna poseeraava poptähti Christina Aguilera. Katso kuvat tästä ja video tästä tai artikkelin alta.