Upea Nicollette Sheridan bikinikuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarjasta tuttu näyttelijä Nicollette Sheridan on jälleen viettänyt aurinkoista vapaapäiväänsä rantatunnelmissa bikineihin sonnustautuneena.

Edie Brittin roolihahmoa esittävä kaunotar poseerasi bikineissä samalla rannalla myös viime viikolla. Kuvien perusteella ei uskoisi, että Sheridan on jo 44-vuotias, sillä hänen vartalonsa on kuin parikymppisellä. Katso kuvat tästä!

Englantilaissyntyinen Nicollette Sheridan oli esiintynyt ennen Täydelliset naiset -läpimurtorooliaan yli kahdessakymmenessä televisiosarjassa. Urallaan hänet on nähty myös 13 elokuvassa. Tänä vuonna hän tähdittää elokuvia Fly Me To The Moon ja Noah’s Ark. Nicollette seurusteli vielä äskettäin poptähti Michael Boltonin kanssa, mutta pariskunta purki kihlauksensa elokuussa 2008. Hän oli 90-luvun alussa myös naimisissa näyttelijä Harry Hamlinin kanssa.