Jättimäinen Lost In Music -festivaali ensi viikolla Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikon lopulla 22. – 25. lokakuuta Tampereella järjestettävä Lost In Music -festivaali tarjoaa tänä vuonna yhteensä lähes sata artistia ja yhtyettä yhdellätoista eri konserttipaikalla. Tapahtumasta on siis kasvanut esiintyjämäärällä mitattuna yksi maan suurimmista festivaaleista.

Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä järjestettävän festivaalin ohjelmistossa on kotimaisten nimien lisäksi myös monia ulkomaisia vieraita. Maksullisten konserttien lisäksi tapahtuma tarjoaa myös ilmaisohjelmaa. Festivaalin tapahtumapaikkoja ovat tänä vuonna muiden muassa Ilves Night Club, Pakkahuone, Klubi, Yo-talo, Artturi, Apollo Live Club ja Hellä.

Mittavasta artistikattauksesta mainittakoon esimerkiksi Poets of the Fall, Teräsbetoni, Sturm Und Drang, Indica, Private Line, Lapko, Automatic Eye, Retropop, Kim Herold, White Flame, Sara, Kristiina Wheeler, Chisu, Pepe Deluxe ja Hanoi Rocks.