Katy Perry kompuroi kermakakussa lavalla, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn jättihitin I Kissed A Girl esittävä poptähti Katy Perry nähtiin äskettäin esiintymässä MTV Mexico Latin Awards -gaalassa. Esiintyminen ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan, kun laulaja kaatuili päättömästi lavalla.

Kappaleen esittäminen sujui hyvin, mutta hittibiisin lopuksi Katy Perry päätti tehdä näyttävän huipennuksen hyppäämällä mahallaan kermakakun päälle. Kakkua maistettuaan tähti levitti kätensä ja kaatui rähmälleen kakun päälle.

Tämän jälkeen Perry nousi heittääkseen kakkua myös hurraavan yleisön päälle ja hieroi kakkua vielä kitaristiinkin. Sen jälkeen poppari menetti kuitenkin tasapainonsa ja rojahti kerman liukastamalla esiintymislavalla kanveesiin. Katy pyristeli siinä pitkään ennen kuin lopulta pääsi nousemaan ylös. Katso video tästä tai artikkelin alta.