The Rasmus keikkailee Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Black Roses -albuminsa äskettäin julkaissut suomalaisyhtye The Rasmus suuntaa tällä viikolla keikoille Latinalaiseen Amerikkaan. Yhtye nousee lavalle kahden suuren paikallisradioaseman ja musiikkikanava MTV:n konserteissa Meksikossa.

Esiintymisillään yhtye markkinoi uutta levyään, joka nousi Meksikossa hienosti albumilistan sijalle seitsemän. Väli-Amerikasta The Rasmus palaa Eurooppaan, kun yhtye käväisee myös Kreikassa promootiomatkalla.

Lokakuun lopulla yhtye kuvaa uudelta albumilta lohkaistavan toisen singlensä musiikkivideota. Tämän jälkeen yhtyeen promootiokiertue jatkuu vielä Saksassa, missä albumi ylsi korkeimmillaan virallisen listan sijalle 13. Black Roses -levyn toinen singlelohkaisu Justify julkaistaan Suomessa joulukuussa.