High School Musical 3 : Senior Year

Elokuvat · Stara.fi

Supersuositut High School Musical -elokuvat saavat nyt jatkoa sarjan kolmannesta elokuvasta High School Musical 3 : Senior Year. Nimensä mukaisesti leffassa seurataan Troyn (Zac Efron) ja Gabriellan (Vanessa Hudgens) abivuotta.

Viimeinen vuosi lukiossa tuo mukanaan paljon tärkeitä päätöksiä, joilla luotsataan elämää eteenpäin. Zac ja Gabriella ovatkin joutumassa eroon opiskelujen viedessä heidät eri kaupunkeihin. Abivuoteen mahtuu kuitenkin myös paljon iloa, sillä East High -koulussa tehdään vauhdikas kevätmusikaali, jota katsomaan saapuu arvovaltaisia vieraita. Troyn ja Gabriellan lisäksi koulumusikaalin pääroolia havittelee myös ilkeä oman edun tavoittelija Sharpey Evans (Ashley Tisdale).

Edeltäjiensä tapaan tämäkin High School Musical on hengästyttävän yltiöpositiivinen paketti laulun ja tanssin muotoon puettua draamaa. Vauhtia ja näyttävyyttä riittää useammankin elokuvan tarpeisiin. Zac Efron ja Vanessa Hudgens seurustelevat myös tosielämässä, mikä näkyy heidän loistavassa keskinäisessä kemiassaan myös valkokankaalla.

Christina Aguilera look-a-like Ashley Tisdalen megapissis roolihahmo on viety hauskasti äärimmilleen, mutta välillä homma menee jopa hieman överiksi. Leffan musiikkiin on panostettu hyvin, sillä mukana on jopa selviä hittibiisejä.

High School Musical 3 : Senior Year on valloittava paketti iloa, tanssia ja hyvää musiikkia.

Genre: MusikaaliOhjaus: Kenny OrtegaPääosissa: Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Coleman, Bart Johnson, Chris Warren Jr.Ensi-ilta: 24.10.2008Kesto: 1:54

Pisteet 4/5