Hayden Panettiere vilautti miehisiä alushousujaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-televisiosarjasta kansainväliseksi tähdeksi noussut näyttelijä Hayden Panettiere oli viime torstaina vieraana Ellen DeGeneresin suositussa keskusteluohjelmassa. Haastattelun katsojat olivat kuitenkin pudota penkiltä.

Varsin antavaan mustaan pikkumekkoon pukeutunut Hayden Panettiere esitteli nimittäin haastattelussa alushousujaan, jotka eivät olleet aivan sitä mitä olisi voinut odottaa. Teinitähden mekon alta löytyi nimittäin jättimäiset miesten harmaat bokserit. Katso vilautus videota artikkelin alta tai kuvina tästä!

Kyse oli kuitenkin vain pienestä pilasta, sillä Haydenin ystävät olivat pyytäneet neitokaista pukeutumaan Ellenin antamaan lahjaan. Lahja ei kuitenkaan tainnut olla tarkoitettu Panettierelle, sillä bokserit eivät olleen erityisesti hänen kokoaan.

– Ystäväni vannottivat minut pukeutumaan näihin ja ajattelin että miksikäs ei. Hameeni on tarpeeksi lyhyt siihen, Hayden Panettiere sanaili naureskellen.