Paris Hilton presidentiksi, katso video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton joutui taannoin tahattomasti mukaan Yhdysvaltojen presidenttikampanjaan, kun John McCain sivalsi häntä ja muutamaa muuta julkkisneitokaista. Hilton iski tuolloin takaisin julkaisemalla videon, jossa hän kuittaili McCainille.

– Olen Paris Hilton ja olen julkkis. En edusta vanhoja hyviä aikoja enkä lupaa muutosta niin kuin se ukkeli. Olen vain kuuma. Nyt haluan presidentiksi, joten kiitos vain rohkaisusta valkohapsinen ukkeli, Hilton kuittaili McCainille.

Nyt Paris Hilton jatkaa presidenttiteemaa esiintymällä omalla musiikkivideollaan Yhdysvaltojen presidenttinä. Kyseessä on kappale Paris For President, joka ei ainakaan musiikillisesti ole kovinkaan suuri mestariteos. Katso musiikkivideo tästä tai artikkelin alta.