Amy Winehouse: Huumeet eivät ole vieneet ääntäni!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sairaalahoitoon muutama päivä sitten jälleen joutunut brittipoppari Amy Winehouse on antanut pitkästä aikaa lausunnon julkisuuteen. Verkkosivustollaan julkaisemassa tiedonannossa poptähti ampui alas huhupuheet, joiden mukaan hän olisi menettämässä äänensä huumeidenkäytön seurauksena.

Lisäksi Winehouse kertoi olevansa parhaillaan työstämässä uutta albumiaan. Taannoin hänen lähipiiristään ehdittin jo todeta, etteivät edes tähden lähimmät ystävät usko hänen julkaisevan enää uutta musiikkia. Uusi tilannekatsaus tulee varmasti helpotuksena popparin faneille.

– Amylla ei ole kiirettä tehdä uutta levyään, sillä edellinen albumi myy edelleen hyvin. Hän on parhaillaan studiossa tekemässä uutta materiaalia. Levy-yhtiö ei ole kuullut vielä lopullisia kappaleita. Amy on kunnossa, Winehousen tiedottaja vahvisti.

Viime viikonloppuna uutisoitiin ensin Amyn joutuneen jälleen vieroitushoitoon, mutta pian selvisi, että hänet onkin kiidätetty sairaalaan vakavaan keuhkosairauteensa liittyvien ongelmien takia.