Anastacialla vakava sydänsairaus – ei halua leikkaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa näinä päivinä promootiomatkalla vieraileva poptähti Anastacia on kertonut kärsivänsä vakavasta sydänsairaudesta. Taannoin rintasyövästä leikkauksen jälkeen toipunut tähti ei kuitenkaan halua uuteen leikkaukseen.

Anastacia on omien sanojensa mukaan kyllästynyt sairaaloihin ja leikkauksiin. Vuonna 2003 hänet leikattiin edellisen kerran rintasyövän takia. Samoihin aikoihin hänellä todettiin myös sydänsairaus, jota poppari ei ole kuitenkaan vielä halunnut leikata. 40-vuotias laulaja pyytänyt siirtämään leikkausta ja siihen saakka sairautta hoidetaan lääkkeillä.

– Lääkäreiden mukaan sairaus liittyy stressiin. Kun olen vaikkapa istumassa, sydämeni voi alkaa yhtäkkiä lyödä nopeasti kuin olisin juoksemassa maratonia, Anastacia kertoi Hello-lehden haastattelussa.

Kyse on vakavasta sydänsairaudesta ja Anastacia on itsekin saanut huomata sen.

– Olen jopa pyörtynyt keikkapaikan takahuoneessa, kun en ole saanut kohtausta loppumaan. Sairautta voidaan hallita elektrodeilla, mutta en ole vielä valmis uuteen leikkaukseen.