Paljastiko BB-Anniina suomalaisyritysten salaliiton?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin tänään päivätehtävänä tietokilpailu, jossa asukkaat joutuivat vastaamaan yleissivistystä vaativiin kysymyksiin. Tuttuun tapaansa BB-Anniina onnistui yllättämään asukkaat kerta toisensa jälkeen.

Staran taannoisen kyselyn mukaan Anniinan yleissivistys rankattiin vastaamaan ala-asteen tasoa. Neitokainen on itsekin useaan otteeseen todennut tarvitsevansa lisää sivistystä. Tänään sen puute sai kuitenkin aikaan hauskoja tilanteita niin asukkaille kuin katsojillekin.

Tietokilpailussa asukkailta kysyttiin esimerkiksi kolmea ulkomaista tiedustelupalvelua. Anniina päätti ilmeisesti paljastaa salaiset tietonsa suomalaisista numeropalveluiden kulissien takaisesta toiminnasta, sillä hän nimesi tiedustelupalveluiksi numeropalvelut 020202:n ja 118:n sekä hätänumeron 112:n.

Tuulilla tuli puolestaan tiedustelupalvelusta mieleen vain Eniro 0100100, mutta hän jätti lopulta vastaamatta kysymykseen. Pyydettäessä nimeämään kolme valuuttaa, Anniina muisti vain yhden.

– Mä en oikeesti muistanut muuta kuin euron. Eikö Ruotsissa olekin kruuna? Vai kruunu? Mut mä vedin senkin yli. En mä muista noita kun mä en ole matkustellut niin paljon. Talvisotaan mä laitoin vuoden 1917, Anniina muisteli vastauksiaan.

– Voi vitsi mulla on siis kaikki ihan kuollut päästä. Mä en ikinä pääsisi agentiksi noilla tiedoilla. Kyllä sen nyt näkee noista vastauksista että oon aika tyhmä.

Asukkailta kysyttiin edellisten lisäksi myös heidän henkilökohtaisia heikkouksiaan. Anniina tiedosti ongelmansa, mutta vastaus meni jälleen hieman pieleen.

– Tero kirjoitinko mä oikein kun mä laitoin ”sivistyksettömyys”, Anniina kysyi.

– Ei kun se on sivistymättömyys, Cheryll korjasi naureskellen.