Aitolehden ja Bergin raju kissatappelu jatkuu oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lokakuun lopussa uutisoitiin kuinka kohujulkkikset Martina Aitolehti ja Anne-Mari Berg olivat käyneet tukkanuottasille helsinkiläisessä Lux-yökerhossa. Martinan kerrottiin lyöneen Bergiä ja repineen tätä hiuksista.

Berg teki asiasta tuolloin rikosilmoituksen ja nyt asia on edennyt siten, että Anne-Mari on hakenut oikeudelta myös lähestymiskieltoa Aitolehdelle, MTV3 uutisoi. Mahdollisen poliisitutkinnan tilasta ei ole tietoa.

Jalkapalloilijan tyttöystävänä alunperin tunnetuksi tullut Martina Aitolehti yritti taannoin tehdä musiikkiuraa yhdessä Marika Fingerroosin kanssa. Parivaljakko julkaisi tuolloin myös albumin Salarakkaat -nimellä. Äskettäin Martina totesi Big Brother -kilpailijoista, että he ovat “taviksia, jotka haluavat tulla joksikin“. Samalla Aitolehti totesi, että viime vuonna talossa asui rumia ihmisiä ja tänä vuonna kauniita ihmisiä.

Anne-Mari Berg on puolestaan tullut tutuksi…. Hmmm…. Niin mistä? Mikäli olet siitä tietoinen, kerro siitä muillekin tämän jutun kommenteissa. Miss Elimäki -kilpailussa menestynyt Berg sai nimittäin taannoin kenkää myös Wikipediasta.