Henna: Mitä tarkoittaa moraali?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa osa asukkaista vietti eilen iltaa varsin apeissa tunnelmissa, sillä Isoveli erotti Tuulin ja Teron yön ajaksi. Anniina kertoi asiasta palatessaan päiväkirjahuoneesta. Isoveli määräsi huomenna häätöäänestyksessä olevat Hennan ja Teron yhdessä sviittiin.

Sviitissä tunnelmat olivat ainakin alkuvaiheessa varsin neutraalit, eikä Tuulilla ollut mitään syytä mustasukkaisuuteen. Keskustelujen aiheet menivät laidasta laitaan. Eräässä vaiheessa BB-Tero alkoi ruotia ihmisten moraalia.

– Mie tien, että moraali on ostettavissa. Ei ehkä kaikilta, mutta aika pitkälti pystyy ostamaan toisen moraalin, Tero totesi.

Teron juttu meni kuitenkin Hennalta täydellisesti yli hilseen, sillä varsin ”iloluonteiseksi” talossa osoittautuneella neitokaisella ei ollut aavistustakaan mitä sana ”moraali” tarkoitti,

– Mikä moraali? Mitä moraali tarkoittaa? BB-Henna kysyi ihmeissään.

Kysymyksestä totaalisesti yllättynyt Tero keräsi nopeasti itsensä ja kertoi blondille tarinan, josta sanan merkitys hänen mielestään selvisi.

– Moraali on se, että jos sä olet vaikka kaupungilla ja joku pikkutyttö, jolla on rahaa kädessä ja joka tiputtaa sen maahan, niin sä näet sen. Sä voisit ottaa sen rahan eikä kukaan tietäisi. Silloin sun oma moraali tulee kyseeseen, että pidätkö sä sen setelin vai palautatko sen tytölle. Se, että tunnetko syyllisyyttä siitä, on moraalia, Tero väänsi rautalangasta.

– Ihana esimerkki. Mä antaisin sen takaisin, Henna iloitsi.

Hetken kuluttua Henna kertoi haluavansa julkkikseksi ja kertoi, että julkkikseksi pääsyyn on monta eri mahdollisuutta. Tero käsitteli samaa aihetta, mutta käytti julkkis-sanan sijaan sanaa kuuluisuus. Tämän jälkeen Henna tuli heittäneeksi Terolle toisenkin kuolemattoman kysymyksen.

– Mikä on kuuluisuus? Henna kysyi.