Ozzy Osbourne etsii kiroilevaa pikkupoikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda ja realitysarjan tähti Ozzy Osbourne on parhaillaan työstämässä elämästään dokumentinomaista televisiosarjaa nimeltä The Osbournes: Loud And Dangerous. Projekti on jo niin pitkällä, että kuvauksiin etsitään näyttelijöitä.

Hakusessa on esimerkiksi seitsemänvuotias kiroileva pikkupoika. Ozzy Osbourne tunnetaan räävittömästä kielenkäytöstään, joten rokkaria tv-sarjassa nuorena esittämän pojan tulee osata myös kiroilla esikuvansa tapaan.

– Meidän mini-Ozzy tarvitsee birminghamilaisen brummie-aksentin, tummat hiukset ja hänen pitää osata kiroilla. Käsikirjoituksessa on mukana vahvaa kieltä, joten hänen tulee osata esittää se uskottavasti, ohjelman tuotantoyhtiön edustaja paljasti The Sun -lehdelle.

Hakusessa on myös seitsemänvuotias nuori tyttö, jonka on määrä esittää Ozzyn vaimoa Sharonia nuorena.