Masentunut BB-Tuuli haluaa lähteä kotiin!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on viime päivinä nähty ihmissuhdedraamaa, kun Teron ja Tuulin suhde on ajautunut kriisiin. Suurin kriisinaiheuttaja on ollut taloon vastikään tullut BB-Henna, jonka kanssa Tero vietti viime yön sviitissä.

BB-Tuuli otti tilanteen niin vakavasti, että hän ei ole tilanteen vuoksi saanut nukuttua saati syötyä. Silminnähden loukkaantunut nainen vietti koko sunnuntai aamupäivän makuuhuoneessa sängyllään maaten ja itkien. Nyt nainen on jopa ilmoittanut jättävänsä talon vapaaehtoisesti.

Sunnuntain kuluessa Tero ja Tuuli päättivät kuitenkin selvittää tulehtuneita välejään ja siirtyivät kaksistaan ulos keskustelemaan suhteestaan. Tero yritti paikkalla kaksikon välejä, sillä hän ei halunnut, että naiselle jää paha olo, jos mies joutuu tämän iltaisessa häätöäänestyksessä lähtemään kotiin.

– Jos miun tänään pitää lähtee pois, niin siks en haluu jättää, et jää semmonen just tosi paha maku suuhun, häätöäänestyksessä oleva BB-Tero aloitti kaksikon keskustelun.

– Niin, no valitettavasti se on jo tapahtunut, kiukkuisen oloinen Tuuli tivahti miehelle takaisin.

– En halua, et sulle jää mitenkään sellanen paha olo, ku ei tänne oo tultu sitä varten, Tero jatkoi.

– Sen takia mä aion lähtee täältä ite. Ei mulla oo mitään syytä jäädä tänne. Mulle riitti nyt. Mulla on kolme päivää pelkästään ollu niin paha olo, että en pysty enää kestää sitä, vihainen nainen latasi tuntojaan yllättyneen näköiselle Terolle.

– En keksi siinä mitään järkee miks olla täällä. Mun sydän ja kaikki sisuskalut on revitty ja lytätty ja poljettu maahan. En oo yhtäkään syytä keksiny, miks pitäis jäädä, hän lisäsi.

Tuuli jatkoi vielä kertomalla pahasta olostaan ja tuntevansa vain riutuvansa ja kituvansa talossa. Hämmentyneen oloinen Tero kysyi naiselta, miksi hän kitui.

– Siun takias. Koko ohjelman idea on, että mua kidutetaan. Mä oon pelkkää puukkoo saanu, en mitään hyvää, Tuuli vastasi vakavana kuuntelevalle Terolle.

Tero myönsi, että varsinkin Isoveljen eilinen päätös laittaa hänet Hennan kanssa sviittiin oli epäreilua Tuulia kohtaan.

– Ja sä oikein nautit tilanteesta eilen. Mä tunnen niin suurta vihaa sua kohtaan, et uskokaan. Mä oon niin pettyny suhun, ku voi vaan ihmiseen olla pettyny, Tuuli jatkoi avautumistaan.

Pariskunta keskusteli vielä pitkään väleistään ja suhteestaan Big Brother -talon pihamaalla, muiden asukkaiden touhuillessa talon sisätiloissa.