Uusi ”kuuma kissa” BB-talossa – Katso vilautuskuva!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon menoa verkon kautta seuraavat saivat hieraista tänään silmiään, mikäli avasivat lähetysvirran hieman ennen iltakahdeksaa. Talossa näytti nimittäin olevan uusi naisasukas.

Keittiön pöydän ääressä röhnötti nimittäin tummahiuksinen ja hieman tukevahko neitokainen. Hän oli pukeutunut valkoiseen toppiin, jonka päällä oli hemaiseva vaaleanpunainen paita. Takaa päin näky ei ollut yhtä hemaiseva, sillä takapuolen puolikuu loisti komeasti minihameen alta.

Kyseessä oli kuitenkin uuden BB-asukkaan sijaan BB-Jarmo, joka oli pukeutunut illan suoran lähetystä varten naiseksi. Anna oli lisäksi meikannut Jarmon valeasuun sopivaksi ja laittanut miehelle upeat ripset. Minihameen alta löytyi vielä stringit.

Valeasua pukiessaan Jarmo vilautteli intiimejä paikkojaan kuin Britney Spears ikään. Katso Jarmon paljastuskuva Subin sivuilta tästä!