Duudsonit ja Dirty Sanchez yhteiskiertueelle Australiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset hurjapäät, eli Duudsonit lähtevät yhteiskiertueelle Australiaan läpeensä hullun Dirty Sanchez -ryhmän kanssa. Australian isoimmat kaupungit kattava kiertue alkaa Perthistä 30. marraskuuta ja päättyy 6. joulukuuta Brisbaneen.

– Kohta on aika tuikata itsemme ja Australia tuleen, juhlia rokkistarojen tyyliin, juoda itsemme tainnoksiin sekä hajottaa keikkapaikat. Ja kaiken tämän saamme tehdä Duudsonien kanssa. Olemme nähneet heidät TV:ssä ja varmaa on, että heillä on ruuvit löysällä, kertoo Sanchezien Pritchard.

– Ristus on komia päästä vetämään Ausseille keikkoja. Niillä on hyvä, rento asenne ja munaa ku suomalaasilla! Ja kaikki tää vielä meidän mielipuolisten Walesin serkkujen, Dirty Sanchezien kanssa, kommentoi Duudsonien Jukka.

Duudsonit ovat erittäin suosittuja Australiassa. Channel V, Australian johtava nuorisokanava, on esittänyt molemmat The Dudesons tuotantokaudet ja ohjelma on ollut kanavan kuluvan vuoden suurin lanseeraus. Channel V osallistuu myös parhaillaan kuvattavan kolmannen tuotantokauden rahoittamiseen.

Duudsonit ovat saaneet paljon huomiota vierailemalla Australian johtavissa televisio- ja radio-ohjelmissa. Suuresta suosiosta kertoo myös se, että The Dudesons Season 1 DVD on ylittänyt sikäläisen kultalevyrajan.

Perthistä alkava Australian turnee pysähtyy lisäksi Adelainessa, Sydneyssä, Melbournessa ja Brisbanessa.