BB-parin toive täyttyi: Seksiä sviitissä!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viimeiset pari päivää ovat olleet negatiivisella tavalla varsin tunteikkaita ainakin Tuulin osalta. Hän uskoo Isovelin ”heittäneen lukuisia puukkoja” häntä kohti ja tämä pitää varmasti myös paikkansa.

Tuuli joutui lauantai-iltana saattelemaan ihastuksensa Teron sekä Hennan viettämään yhteistä yötä yläkerran sviitissä. Tuuli joutui lisäksi avaamaan heille kuohuviinipullon. Tämä oli neitokaiselle kova paikka. Niinpä ei tullutkaan yllätyksenä, että sunnuntaina Tuuli kertoi haluavansa ulos talosta.

Vielä samana iltana BB-Henna kuitenkin häädettiin talosta, mikä oli Tuulille todella suuri helpotus. Myöhemmin illalla Big Brother hyvitteli heittämiään puukkoja luovuttamalla viimeinkin yläkerran sviitin Tuulin käyttöön. Tamperelaisneito sai lisäksi itse valita kenet haluaa mukaansa. Valinta kohdistui tietenkin Teroon.

BB-talon pariskunta ei kauaa yläkerrassa jahkaillut, sillä heti valojen sammumisen jälkeen Tuuli ja Tero suuntasivat peiton alle. Ennen tositoimiin pääsyään pariskunta kikatteli ja heitti muutamia vitsejä toisilleen.

– Tää on TT-huone. Täyden toiminnan huone, Tero hihitteli.

– Tässä on nyt sitä uutuudenviehätystä mitä me haluttiin. Miten voikaan iloita näin paljon pienistä asioista, Tuuli hehkui.

– Kiitti!! Tero esitti loukkaantunutta.

– Hih, hih… Pienistä asioista, hih hih. En mä tarkoittanut ”sitä”, vaan kokonaisuudessaan sitä että pääsee yläkertaan. Hih hih. Viikonlopun puukkojuhlien jälkeen tää on hieno asia, että mä saan edes jotain positiivista. Mä en saanut eilen edes suklaata, Tuuli iloitsi.

Lopulta pari pääsi touhuissaan ykköspesää pidemmälle ja peitto alkoi nousta ja laskea tasaisen rytmikkäästi. Yhtäkkiä liike kuitenkin pysähtyi.

– Mikä vika? Alkaako ujostuttaa? Tuuli tiedusteli.

– Mä oon odottanut tätä niin pitkään, Tero perusteli ja jatkoi hommia äänekkään puuskutuksen saattelemana.