BB-Anna purskahti itkuun ”puukkojensa” takia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään nähty viikkotehtävään liittyen videoita, joilla asukkaat nimeävät kanssakilpailijoitaan valenimeämisiin. Ensimmäisenä nähtiin Anniinan video, jolla hän nimesi Johanin ja Teron. Tämän jälkeen Anniina on muuttunut selvästi hiljaisemmaksi. Äsken vuorossa oli Annan video.

BB-Anna ehti pyydellä omia nimeämisiään anteeksi muilta asukkailta jo aiemmin päivällä tajutessaan, että hänenkin videonsa ja nimeämisperusteensa näytettäisiin talon televisiossa. Lopulta näin kävikin.

Annan kaksi pistettä sai BB-Tero. Neitokaisen mukaan hän ja Tero olivat etääntyneet toisistaan Tuulin ja Teron suhteen tiivistyttyä. Lisäksi hän totesi, ettei aina ymmärrä miehen puheita. Yhden pisteen Anna antoi Tuulille, jonka kanssa hänestä on tullut hyvä ystävä talossa. Erityisesti tämän nimeämisen perustelujen paljastuminen oli Annalle kova paikka ja hän purskahti itkuun ”puukkojensa” takia.

– Tuuli ei tällä hetkellä pysty nauttimaan olostaan talossa, Anna perusteli.

Tuuli katseli videota hienoinen hymy kasvoillaan. Hänen kasvoillaan on ollut samanlainen ilme aiemminkin, kun neitokainen on saanut ”puukkoa” talossa. Videon jälkeen Tuuli ja Tero kävivät lohduttamassa paljastuksien takia itkevää Annaa, mutta Tuuli palasi pian istumaan tuima ilme kasvoillaan.