BB-Anniinan kaksinaamaisuus paljastui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään esitetty asukkaille viikkotehtävään liittyen videoita talon tapahtumista. Kaikki ovat häätöäänestyksessä -tehtävään liittyen tänään nähtiin yllättäen myös Anniinan nimeämisvideo.

BB-Anniina on viihtynyt varsin hyvin Johanin kanssa, mutta on silti antanut miehelle jo useita kertoja täydet kaksi nimeämispistettä. Tänään hänen nimeämisensä esitettiin kuitenkin talon televisiosta yllättäen kaikille asukkaille.

– No, siis Johanille annan kaksi pistettä, koska viime viikolla oli se, että mulle tuli vähän epäluulo siitä et pelaako se. Mä en tiedä yhtään mitä se ajattelee vaikka musta. Et pitääkö se mua ystävänä, vai ei. Mulla on sellainen olo, että mä en tiedä mitä se ajattelee. Siit ei oikein sillai saa irti, Anniina perusteli.

– Ihan hirveetä. Vi**u! Hei sammuttakaa nyt jo! Voi video. Kiitos, Anniina puuskutteli nähtyään videon.

Toinen Anniinan nimeämistä asukkaista oli BB-Tero. Molemmat miehet olivat videota esitettäessä silminnähden pettyneitä Anniina kommenteista.

– Me ei puhuta enää Anskulle mitään, Tero vitsaili.

– En mä tietenkään mäksötä, Johan totesi.

Tämän jälkeen Anniina pyysi Johanilta anteeksi nimeämistään ja halasi miestä. Johan muistutti asukkaille, että sääntöjen mukaan nimeämisistä ei saada edelleenkään puhua talossa. Anniinan videon jälkeen BB-Anna pyysi jo etukäteen anteeksi asukkailta nimeämisessä mahdollisesti laukomiensa asioiden takia.