BB-Niko: Miten voitte haukkua minua?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta taannoin aggressiivisuuden takia ennen aikojaan häädetty BB-Niko toimii nykyisin Big Brother Game -ohjelman juontajana. Vapaa-aikanaan hän riitelee BB-fanien kanssa Subin Subject-keskustelupalstalla nimimerkillä Nikojuhani.

Teroon kohdistuneiden negatiivisten kommenttiensa jälkeen Niko on saanut nettikirjoittajien vihat niskoilleen, kun fanit luulivat hänen haukkuneen Teron äitiä. Niko kirjoitti Teron olevan tänä vuonna hänen oma inhokkinsa ja viittasi tämän äitiin vain ohimennen. Keskustelun sävy onkin nykyisin jo varsin rajua.

– Olette suurin osa aikuisia ihmisiä. Miten paljon te vielä haluatte minulle pahaa? Haluatteko että joku tappaa minut? Olisiko se reilua sen johdosta että lähdin mukaan teidänkin suosikkiohjelmaan, ihan vain siksi että halusin viihdyttää teitä (aina en siinä toki onnistunut), Niko lataa Subject-keskustelupalstalla.

– Olen kuitenkin suunnattoman hämilläni. Miten voitte haukkua minua, vaikka todellisuudessa te olette sekoittaneet todellisuuden ja viihteen keskenään.

Niko puolusteli kirjoituksessaan, ettei ole missään nimessä haukkunut Teron äitiä mainitessaan, että tämä oli viime viikolla Big Brother Talk Show’n haastattelussa. Niko ei ole kuitenkaan massiivisesta kritiikistä lannistunut, vaan on luvannut jatkanut kirjoittelua.

– Enemmänhän mä tässä itselleni paskaa saan aina niskaan kun tänne kirjoitan. Mutta arvakkaapa mitä? Meinaan jatkaa… ja jatkaa… ja vielä kerran jatkaa… Niin pahaa kommenttia en teiltä rakkaat palstalaiset tule saamaan ettäkö minua hävettäisi, nolottaisi, vituttaisi. Ennen kaikkea… En missään nimessä lähtisi muuttamaan kirjoituksiani, mielipiteitäni.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV3:n Viihdeuutiset.