Tuuli seksivideostaan: Tero kuka toi on?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paljastavat videoklipit ovat tänään pyörineet talon televisioruudussa aiheuttaen noloja tilanteita monille asukkaille. Jo eilen ruudussa nähtiin videolta myös Tuulin ja Teron taannoisia sänkytouhuja.

Videon alkaessa asukkaat eivät heti ymmärtäneet keitä kuvassa muhinoi. Pian heille kuitenkin selvisi, että mies on ainakin BB-Tero. Naisen henkilöllisyys oli kuitenkin hetken aikaa epäselvä, kunnes BB-Anna tunnisti hänet Tuuliksi.

– Tää on se kohta mihin mä sut herätin, Anna totesi.

– Ei tää oo se. Ei tosta tiedä kuka toi on. Ei siitä näe. Tero kuka toi on? BB-Tuuli naureskeli epäuskoisena.

– On siinä on sun korvat ja sun hiukset. On on, Anniina vakuutti.

Tero otti nopeasti pesäeroa tilanteeseen poistumalla olohuoneesta terassille. Tuuli suuntasi kuitenkin miehen perään kysellen edelleen oliko hän itse mukana videolla. Tilanteesta selvästi hämillään ollut Tero halasi ovella naista ja mumisi jotain epäselvää. Tuuli totesi ettei hän ainakaan muista kyseistä kohtausta, vaan hänen on täytynyt olla tapahtumahetkellä unessa.