BB: Tytöt ihmettelivät Annan nopeaa lihomista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta ensi sunnuntaina tämän hetkisen äänestystilanteen perusteella putoamassa oleva BB-Anna avautui eilen talon muille naisasukkaille lihomisestaan.

Anna, Tuuli ja Anniina olivat vetäytyneet makuuhuoneeseen keskustelemaan aiheesta. Anna kertoi haikailevansa takavuosien sixpackinsä perään, joka katosi Yhdysvalloissa vietetyn vuoden aikana. Hän kertoi lihoneensa Yhdysvalloissa vuodessa peräti 25 kiloa.

Tuuli ja Anniina eivät olleet uskoa korviaan paljastuksesta. Anna perusteli tapahtunutta sillä, että maassa syödään pelkästään rasvaisia ruokia ja liikutaan hyvin vähän. Samanlainen kehitys on suomalaisille vaihto-oppilaille varsin yleistä.

Tuuli puolestaan totesi, että hänellä on hoikkuus geeneissä. Anniinalla oli ollut taannoin hieman paino-ongelmia, mutta neitokainen oli päässyt eroon ylimääräisistä kiloista.