”Puukotusten” sarja Big Brother -talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan käynnissä olevan viikkotehtävän tiimoilta asukkaille näytetään talon televisiosta päivittäin lukuisia ”puukotusvideoita”, jotka kaikki jollain tavalla sivaltavat asukkaita tai heidän keskinäisiä välejään.

Eilen erikoiskohtelussa oli talon lemmenpari BB-Tuuli ja BB-Tero, joiden videoita on toki saatu katsella jo parin päivän ajan. Nyt Isovelin tarkoituksena oli kuitenkin lietsoa molemminpuolista mustasukkaisuutta ja eripuraa pariskunnan välille.

Ensin televisiosta rävähti esiin hotelli-viikkotehtävän aikana kuvattu video, jossa Tuuli ja BB-Johan menevät nukkumaan saman peiton alle. Parin asentokin on hieman epäilyttävä lusikka-asento. Tuulin kumppanina parhaillaan talossa nähtävä Tero lähti videon jälkeen sanaakaan sanomatta suihkuun.

Myöhemmin Tuuli kävi lepyttelemässä miestä, mutta Teron mukaan hän ei ottanut lainkaan itseensä videosta. Mies totesi, että heidän välilleen pyritään saamaan videoilla mustasukkaisuutta.

Hiukan myöhemmin puukkoa tuli jälleen, ja nyt oli vuorossa video, jossa Tero muhinoi puolestaan Mariannen kanssa. Tuuli otti provikaatioksi tarkoitetun videon kuitenkin huumorilla. Tai ainakin hän pyrki näyttämään siltä.