BB: Johan ja Alex suolaavat toisiaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon viikkotehtävään liittyvät videot asukkaiden aikaisemmista tekemisistä ja sanomisista ovat jälleen aiheuttaneet talossa keskustelua ja eripuraa. Tänään puukotusvuorossa ovat olleet erityisesti Alex, Johan ja Anna.

Pari päivää sitten talossa nähtiin video, jolla Johan nimitteli Annaa ”pilaantuneeksi tavaraksi”. Tänään tilanne kuitenkin tasoittui, kun BB-Anna puolestaan haukkui Johania videolla. Anna ja Alex kävivät siinä keskustelua Johanin naisten saalistamisesta ja talon uusin tulokas korosti, että Anna olisi vain yksi sulka miehen hatussa.

– Sun CV:hen yksi ammatti lisää: Saalistaja, Alex kommentoi videota Johanille.

BB-Alex on aiemminkin pyrkinyt mustamaalaamaan Johania, mutta vain tämän selän takana. Taloon astellessaan Alex kertoi haastavansa Johanin paikan talon johtajana, mutta hän on lopulta jäänyt vain hiljaiseksi seinäruusuksi. Siitä huolimatta Alex totesi vielä aiemmin tällä viikolla, että Johan tuntee hänet uhkaksi itselleen.

Johan sivalsi kuitenkin tänään takaisin, kun miehen nimeämiset esitettiin muille asukkaille. Johan antoi kaksi pistettä Tuulille ja yhden pisteen Alexille. Perusteluiksi hän kertoi, että etäinen Alex tuntuu pelkäävän häntä.

– Se tuntuu vähän varovan mua, taidan olla vähän räväkämpi persoona kuin Alex, eikä se kai halua joutua tilanteisiin mun kanssa, Johan sivalsi.