Duudsonit loukkaantuivat kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset hurjapäät, eli Duudsonit, teloivat itseään useaan otteeseen ohjelmansa kolmannen tuotantokauden kuvauksissa. Viime keväänä tapahtuneessa onnettomuudessa uhrina oli Jarppi, joka oli tekemässä vaarallista temppua räjäytettävän kerrostalon katolla.

Benji-köyteen kiinnitetty Duudson-Jarppi oli seisomassa kerrostalon katolla, kun talo räjäytettiin maan tasalle. Temppu ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä köysi antoi periksi odotettua enemmän ja siksi Jarppi sai räjähdyksessä päähänsä raskaan rakennuselementin, MTV3:n Viihdeuutiset kertoi.

Mies selvisi hengenvaarallisesta tilanteesta kuitenkin muutamalla luunmurtumalla ja aivotärähdyksellä. Epäonnistunut temppu nähdään tulevan tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa. Duudsoneiden Jukka Hilden kertoi Staralle, että uudet jaksot nähtään yli 40 maassa, kuten esimerkiksi Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Ranskassa.

Myös Jukka loukkaantui heti kuvausten alussa, kun hän mursi kätensä temppua kuvatessaan.

– Meillä oli kaksi sellaista kymmenenmetristä paalua keskellä peltoa. Niissä oli benji-käydet, jotka oli minussa kiinni. Mönkijällä ajettiin niin pitkään kun pystyttiin ja sitten päästettiin irti, Duudson-Jukka kertoi Staran videohaastattelussa.

– Mun piti mennä silleen poing poing poing, mut siellä takana olikin tynnyreitä. Menin siitä selkä edellä siitä läpi ja siten kun mä tulin pää edellä takaisin, niin siinä oli vielä yksi läjä tynnyreitä. Tulin siihen käsi edellä ja krots, käsi murtui.

Katso haastattelu Staran NettiTV:stä tästä!

Äskettäin sadoille miljoonille televisiokatsojille MTV-gaalassa esiintyneet hurjapäät suuntaavat ensi viikon lopulla Australiaan, jossa he kiertävät viikon ajan yhdessä Dirty Sanchez -ryhmän kanssa. Duudsonit nauttivat kengurumaassa nykyisin suurta suosiota.