Michael Jackson vaihtoi uskontoa ja nimeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina runsaasti erilaisia vaikeuksia elämässään kohdannut poptähti Michael Jackson on lehtitietojen mukaan vaihtanut sekä nimeä että uskontoa. Hänen kerrotaan kääntyneen muslimiksi.

Daily Mail -lehden mukaan 50-vuotias supertähti on nykyään nimeltään Mikaeel ja hän kääntyi muslimiksi ystävänsä Steve Porcaron kotona Los Angelesissa järjestetyssä seremoniassa. Porcaro oli aikoinaan vahvasti mukana Jacksonin Thriller-menestyslevyn tuottamisessa.

Jackon kerrotaan tehneen päätöksensä uskonnon vaihtamisesta tuottaja Philip Bubalin ja säveltäjä David Wharnsbyn suostuttelun jälkeen. Isoveli Jermaine Jackson vihjasi jo kesällä veljensä harkitsevan kääntymistä. Jehovan todistajaksi kasvatettu Michael Jackson kuvattiin pari vuotta sitten Bahrainissa piiloutuneena musliminaisten käyttämän hunnun alle.