Ovatko maailman seksikkäimmän rinnat aidot? Vertaa kuvia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi FHM-lehdessä taannoin äänestetty näyttelijä Megan Fox on aiheuttanut viime päivinä keskustelua rintojensa aitoudesta.

Verrattaessa tähdestä eri aikoina otettuja valokuvia voidaan mahdollisesti tulla siihen johtopäätökseen, että Megan Fox olisi teettänyt rinnoilleen jonkinlaisen kirurgisen toimenpiteen. Toinen vaihtoehto on tietenkin rintaliiveillä toteutettu rintavarustuksen nosto. Tähti ei ole itse kommentoinut epäilyjä lainkaan.

Parin vuoden takainen kuva Foxista Spike Awards -gaalassa löytyy tästä ja tuoreempia kuvia löytyy puolestaan tästä: Kuva 1, kuva 2 ja kuva 3.

Nörtiksi taannoin tunnustautunut Fox nousi kansainväliseksi supertähdeksi Transformers-elokuvan naispääosan myötä. Pian valkokankaalle saadaan myös elokuvan jatko-osa. Sitä ennen Megan nähdään esimerkiksi elokuvassa How To Lose Friends & Alienate People, josta löytyy videoklippi artikkelin alta.

Lisää Megan Fox -aiheisia artikkeleita löytyy tästä!