Pamela Anderson nakuna Playboy-mogulin syntymäpäiväjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Pamela Anderson juhlisti taannoin ystävänsä, Playboy-veteraani Hugh Hefnerin, syntymäpäivää onnittelemalla miestä alastomana. Nyt tapaus on julkaistu verkossa sensuroimattomana.

Kyse on The Girls Next Door -realityohjelmasta, jossa nähdään kuinka joukko kaunottaria saapuu hulppeaan penthouseen Hugh Hefnerin syntymäpäivien jatkobileisiin. Paikalle saapuvaa 82-vuotiasta Playboy-miljonääriä onnitellaan laululla, jonka aikana paikalle astelee täysin alastomana Pamela Anderson.

Playboy-lehden moninkertainen kansikuvatyttö tuo päivänsankarille syntymäpäiväkakun. Kynttilöitä puhaltaessaan Hefner toteaa tehneensä toiveen, joka toteutui heti. Samainen video on nähty aiemminkin verkossa, mutta vain sensuroituna versiona. Katso video tästä tai kuvat tästä.