BB-miehet viuhahtivat alastomina talvimyrskyssä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon sunnuntai on sujunut varsin apeissa tunnelmissa illan suoraa lähetystä ja häätöä odotellessa. Asukkaat ovat luonnollisesti tietoisia, että kaikki ovat häätöäänestyksessä ja lisäksi he epäilevät, että talosta poistuu illalla useampi asukas.

Suomea parhaillaan lumettava talvimyrsky on iskenyt myös Big Brother -talon pihamaalle, jossa Johan ja Alex ovat vuoroillaan huhkineet saadakseen lumen pois terassilta. Kovakaan työ ei kuitenkaan riitä pitämään terassia lumettomana.

Talon miesasukkaat halusivat iltapäivällä keksiä jotain piristystä päiväänsä ja päättivät toteuttaa viimeisen nakuilun, eli ”sukkamunajuoksun” ennen illan häätöä. Syrjäänvetäytyvä BB-Alex ei tempaukseen osallistunut, mutta BB-Johan, BB-Tero ja BB-Jarmo heittivät kunniakierroksen vain sukat intiimien ruumiinosiensa peitona.

Nakuilevat miehet uskaltautuivat käymään myös ulkona kovasta lumimyrskystä huolimatta. Kylmyydestä selvittiin äänekkään miehisen huuton saattelemana.