Lähes puolet asukkaista poistumassa BB-talosta

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi alkaa hiljalleen lähestyä loppuaan ja tänä iltana nähdään viimeinen häätöäänestys ennen finaalia. Tänään talosta häädetään kolme asukasta.

Kuluneella viikolla viikkotehtävänä on ollut ”Kaikki ovat häätöäänestyksessä”, eli kaikki seitsemän asukasta ovat olleet mukana äänestyksessä. Heistä kolme häädetään, eli talon asukasmäärä putoaa hetkessä lähes puolella. Finaaliviikolle on siis jäämässä tämän hetken tietojen mukaan vain neljä asukasta.

Tuotantoyhtiön ilmoittamien tuoreimpien väliaikatietojen mukaan taloon ovat jäämässä Anniina, Tero, Tuuli ja Johan. Putoamassa ovat puolestaan Jarmo, Anna ja Alex. Tunnelmat talossa ovat olleet tänään haikeat, kun asukkaat ovat pakanneet tavaroitaan ja muistelleet kuluneita päiviä.

Aamupäivällä Tero ja Johan juhlistivat 90. päiväänsä talossa. Samaan aikaan Jarmolla ja Alexilla tuli 20 päivää täyteen.